Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Koop een azalea ten voordele van Kom op tegen Kanker

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
samen tegen kanker

In de week van 9 september en vooral in het weekend van  13, 14 en 15 september 2019 vindt de, stilaan door iedereen gekende, plantjesverkoop van Kom op tegen Kanker ook in Edegem plaats.

Tijdens het plantjesweekend (en op de plaatselijke markt) van vorig jaar werden er 1300 plantjes in onze gemeente verkocht. Dit jaar worden er weer op verschillende plaatsen azalea’s aangeboden door de enthousiaste ploeg vrijwilligers.

Verkoopplaatsen:

  • dinsdag 10 september op de plaatselijke dinsdagmarkt
  • vrijdag 13 en zaterdag 14 september aan de Match
  • vrijdag 13 en zaterdag 14 september aan de Carrefour Molenveld

De opbrengst wordt gebruikt voor zorgprojecten voor kankerpatiënten. Enkele voorbeelden: de Kankerlijn waar mensen terecht kunnen voor een luisterend oor, lotgenoten, groepen, projecten in de palliatieve zorg, vernieuwende initiatieven in de zorgsector en opleiding en ondersteuning van vrijwilligers in meer dan 45 ziekenhuizen. Voor kinderen en jongeren met kanker worden speciale activiteiten opgezet. En het Kankerfonds steunt patiënten met een laag inkomen financieel. Meer info op https://www.komoptegenkanker.be/je-geld-goed-besteed

De prijs van de azalea is net zoals de andere jaren 7 euro.

Steun dit initiatief en koop een azalea in het 3de weekend van september of in de week ervoor bij één de verschillende verkooppunten.

Alvast bedankt.

Datum van het bericht: donderdag 05 september 2019