Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten februari dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Maandprogramma januari 2019 Den Appel

Beste Bezoeker van Den Appel,

Februari, de maand van de liefde, de maand om samen feest te vieren, de maand om samen te zorgen voor elkaar, de maand om iemand te bedanken en misschien wel de maand om eens iets nieuw te proberen? Laat je verrassen door onze activiteiten!

Na alle familiefeesten en nieuwjaarsrecepties, blijven we samen feest vieren.
Kom op vrijdag 1 februari genieten van de lekkerste pannenkoeken en op 14 februari staat er een groot dansfeest gepland. Vooraf kan je zelfs genieten van een gezellig diner. 

Draag jij zorg voor iemand die je graag ziet? Dan ben jij een mantelzorger en nodigen we je graag uit op het mantelzorgcafé en de Doolhof bijeenkomsten!

Neem je agenda er al maar bij, want op donderdag 28 maart vindt de 4de seniorenbeurs plaats. Het moment waarop je als senior of senior in spe aanwezig moet zijn! Verenigingen en diensten uit Edegem komen hun aanbod bekend maken. Dit alles wordt opgevrolijkt met leuke workshops.

In Februari vieren we de vrijwilligers! Zonder jullie, geen café Den Appel. Zonder jullie, geen Restaurant Den Appel.  Zonder jullie geen activiteiten. Kortom, zonder jullie geen dienstencentrum Den Appel. Aan alle vrijwilligers van Den Appel, dank je wel!

Alles wat er nog meer val te beleven, vinden jullie terug in het maandprogramma van februari!

Hopelijk tot gauw!

Ilde Vander Velpen 
Centrumleider

Dienstencentrum Den Appel 
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: vrijdag 25 januari 2019