Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Den Appel: 6e lezingenreeks Op Afspraak

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Op afspraak

In editie VI van de lezingenreeks ‘Op Afspraak’ biedt dienstencentrum Den Appel weer 10 interessante gezondheidsthema’s aan. In bijlage vindt u onze brochure met een overzicht van de 10 lezingen en praktische informatie.

 

Deze editie wijzigt de manier van inschrijven.

- Voor het volgen van  aparte lezingen kan u via mail inschrijven.

- De abonnees storten het inschrijvingsgeld (met aub vermelding van de juiste mededeling).

Indien u volgend jaar deze brochure nog per post of per mail wil ontvangen, gelieve mij dan te contacteren via bovenstaande gegevens.

 

Met de parkeerproblemen die we opmerkten bij de vorige lezingen zou ik willen vragen om NIET te parkeren op de weg rechts van de parking en achter het gebouw. Dit is een brandweg die te allen tijde vrijgehouden moet worden voor de hulpdiensten! Er werden extra verkeersborden geplaatst om dit duidelijk te maken. U kunt gebruik maken van alternatieven zoals de fiets (fietsenstalling aan de ingang), het openbaar vervoer (bushalte vlak voor het gebouw) of aan carpooling doen. Of als u toch met de auto komt, kunt u ook parkeren op de parking achter het Administratief Centrum van het OCMW (ingang langs Terlindenlaan) die zich op loopafstand van den Appel bevindt of in de omliggende straten. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Datum van het bericht: woensdag 05 oktober 2016